Första sidan

Göteborg sektionen vid talar stolen:

Konferens i Göteborg

Förena oss för att eliminera alla hinder för att kunna leva tillsammans

Folket hus den 29 augusti

Den 29 september 2009 arrangerade Irakiska Flyktingar Riksförbund en större konferens i Göteborg. Vår organisation medverkade i konferensen och Tofiq Mohamadi höll tal. Närmare inforamation om konferensen följer:

Irakiska Flyktingarnas Förbund i Sverige- Projekt Leva tillsammans
Inbjudan till konferensen (Närmaste relation mellan irakier i Sverige)

den 29 augusti 2009

Tid: 2009-08-29 kl 13:00-17:00

Plats:

Göteborg

Folkets Hus Göteborg

Olof Palmes plats

 Lite Om konferensen

Hela Irak ligger i främmande scenario, fullständigt främmande för den.

Identitet för människorna undersöks dagligen, nya identiteter skapas, identiteter som är helt främmande för mänsklighet, tusen och åter tusen betalar högt för dessa identiteter utan någon som helst brott eller mening, identiteter som det irakiska samhället övergett för länge sedan . Mellan dag och natt har det blivit odjur som verken, bar, gamla, kvinnor, män, rik och student och kultiverad, har undkommit den utom väldigt få.

Därför, och i syfte att återinföra gamla icke mänskliga traditioner och för att försvara de mänskliga värdena utan hänsyn till de olika nationelliter, religiösa etniska, färg och kön, för att behålla de irakiska medborgare, speciellt ungdomarna i Sverige, från den skadliga påverkan i hemlandet har vi stiftat.

förbundet för irakiska flyktingar i Sverige, och projektet, leva tillsammans, med målet att sprida de mänskliga värderingar och mänskliga rättigheterna och att leva tillsammans i fred, för att eliminera alla hinder för kunna leva tillsammans och för att förhindra konflykter mellan medlemmarna i den irakiska församlingen i Sverige, projektet lyfter upp slogan.

Förena oss för att eliminera alla hinder för att kunna leva tillsammans.

_______________